لزوم اهمیت به رشته قایقرانی
مدیركل ورزش و جوانان استان در مورد لزوم اهمیت دادن به رشته قایقرانی گفت: قایقرانی بهعنوان یكی از رشتههای پرمدال در بازیهای المپیك مورد توجه این اداره كل است و در طول سال باید برای رشد و شكوفایی این رشته ورزشی تلاش شود.«سیدمحمدشروین اسبقیان» اظهار كرد: پیشرفت قایقرانی در توسعه ورزش قهرمانی استان تأثیر بسزایی دارد و باید از ظرفیتهای اعتباری و زیرساختی بخشهای دولتی و خصوصی در توسعه این رشته استفاده كرد.وی افزود: قایقرانی آذربایجان شرقی میتواند در كاروان ورزش استان در المپیك ریودوژانیرو و در رقابتهای بازیهای آسیایی و المپیك 2020 مدالآور باشد و اگر بخواهیم در رقابتهای بینالمللی و آسیایی در جایگاههای بهتر و بالاتری قرار گیریم باید به رشته قایقرانی توجه بیشتری كرد.اسبقیان با اشاره به اینكه فقط اعتبارات وزارت ورزش و جوانان و اداره كل نمیتواند مشكل اعتباری و هزینهای هیأت قایقرانی را برطرف كند، افزود: باید برای رفع مشكل اعتباری قایقرانی از ظرفیتهای اعتباری و زیرساختی بخشهای دولتی و خصوصی نیز استفاده كرد. وی تصریح كرد: از ظرفیتهای بالقوه شهرداریها، دانشگاهها، بخش خصوصی و ارگانهای دولتی و غیردولتی برای توسعه ورزش قایقرانی میتوان استفاده كرد، چراكه حضور قایقرانان استان در رقابتهای برون مرزی و كسب مدال در ارتقای جایگاه استان نقش كلیدی دارد.
اسبقیان همچنین گفت: كار علمی و عملی، صرف فعل خواستن، همگانی كردن قایقرانی در اماكن آبی استان همچون سدها، توجه به مسائل فرهنگی، توسعه استعدادیابی در ردههای سنی پایه، استفاده از ظرفیت شهرستانها و توسعه قایقرانی در شهرستانها، تعامل با هیأت شنا و جذب شناگران و واترپلوكاران برای حضور در تیمهای قایقرانی و كانوپولو از اقداماتی است كه میتوان در توسعه و پیشرفت قایقرانی استان به كار گرفت.
رشد 74درصدی قایقرانی در استان
رئیس هیأت قایقرانی استان هم با اشاره به رشد ۷۴درصدی جمعیت ورزشی قایقرانی در استان عنوان كرد: ما برای پرورش این تعداد كه در رده سنی نوجوانان و جوانان هستند، مسئول هستیم و لازم است امكانات كافی در اختیار این علاقهمندان قرار گیرد. «امیرشاهرخ حسنعلیزاده» افزود: رسیدگی نكردن سریع مانعی در راه گسترش این ورزش در استان است و ورزشكاران قهرمان قایقرانی خواستار توجه مسئولان به این كمبودها هستند.وی با طرح موانع گسترش این رشته در تبریز و سایر شهرستانهای استان اظهار كرد: كمبود تجهیزات قایقرانی در استان یكی از موانعی است كه در صورت رفع نشدن میتواند به ضرر این رشته ورزشی در استان تمام شود.
حسنعلیزاده تأكید كرد: اولویت اصلی هیأت قایقرانی استان استعدادیابی است و نتیجه مثبت این نوع فعالیت در سال93 بهطور كامل مشاهده شد، بهطوری كه یك دوره استعدادیابی و تمرینی فصلی توانسته نتایج قابل قبولی از نظر گسترش این رشته داشته باشد. وی محلهای تمرین را نیز یكی از مشكلات این رشته ورزشی عنوان كرد و گفت: هزینههای رفت و آمد به این مكانها برای بسیاری از ورزشكاران قابل پرداخت نیست. بهعنوان نمونه محل تمرینی سد امند دور از تبریز است و در این زمینه مساعدت مسئولان استان در تقبل هزینه تردد ورزشكاران به محل تمرین نمیتواند خواسته زیادی باشد.
نظرات شما عزیزان: