قایقرانی می‌تواند رشته پرمدال استان شود

قایقرانی می‌تواند رشته پرمدال استان شود

لزوم اهمیت به رشته قایقرانی
مدیركل ورزش و جوانان استان در مورد لزوم اهمیت دادن به رشته قایقرانی گفت: قایقرانی به‌عنوان یكی از رشته‌های پرمدال در بازی‌های المپیك مورد توجه این اداره كل است و در طول سال باید برای رشد و شكوفایی این رشته ورزشی تلاش شود.«سیدمحمدشروین اسبقیان» اظهار كرد: پیشرفت قایقرانی در توسعه ورزش قهرمانی استان تأثیر بسزایی دارد و باید از ظرفیت‌های اعتباری و زیرساختی بخش‌های دولتی و خصوصی در توسعه این رشته استفاده كرد.وی افزود: قایقرانی آذربایجان شرقی می‌تواند در كاروان ورزش استان در المپیك ریودوژانیرو و در رقابت‌های بازی‌های آسیایی و المپیك 2020 مدال‌آور باشد و اگر بخواهیم در رقابت‌های بین‌المللی و آسیایی در جایگاه‌های بهتر و بالاتری قرار گیریم باید به رشته قایقرانی توجه بیشتری كرد.اسبقیان با اشاره به اینكه فقط اعتبارات وزارت ورزش و جوانان و اداره كل نمی‌تواند مشكل اعتباری و هزینه‌ای هیأت قایقرانی را برطرف كند، افزود: باید برای رفع مشكل اعتباری قایقرانی از ظرفیت‌های اعتباری و زیرساختی بخش‌های دولتی و خصوصی نیز استفاده كرد.  وی تصریح كرد: از ظرفیت‌های بالقوه شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها، بخش خصوصی و ارگان‌های دولتی و غیردولتی برای توسعه ورزش قایقرانی می‌توان استفاده كرد، چراكه حضور قایقرانان استان در رقابت‌های برون مرزی و كسب مدال در ارتقای جایگاه استان نقش كلیدی دارد.
اسبقیان همچنین گفت: كار علمی و عملی، صرف فعل خواستن، همگانی كردن قایقرانی در اماكن آبی استان همچون سدها، توجه به مسائل فرهنگی، توسعه استعدادیابی در رده‌های سنی پایه، استفاده از ظرفیت شهرستان‌ها و توسعه قایقرانی در شهرستان‌ها، تعامل با هیأت شنا و جذب شناگران و واترپلوكاران برای حضور در تیم‌های قایقرانی و كانوپولو از اقداماتی است كه می‌توان در توسعه و پیشرفت قایقرانی استان به كار گرفت.

رشد 74‌درصدی قایقرانی در استان
رئیس هیأت قایقرانی استان هم با اشاره به رشد ۷۴‌درصدی جمعیت ورزشی قایقرانی در استان عنوان كرد: ما برای پرورش این تعداد كه در رده سنی نوجوانان و جوانان هستند، مسئول هستیم و لازم است امكانات كافی در اختیار این علاقه‌مندان قرار گیرد.  «امیرشاهرخ حسنعلی‌زاده» افزود: رسیدگی نكردن سریع مانعی در راه گسترش این ورزش در استان است و ورزشكاران قهرمان قایقرانی خواستار توجه مسئولان به این كمبودها هستند.وی با طرح موانع گسترش این رشته در تبریز و سایر شهرستان‌های استان اظهار كرد: كمبود تجهیزات قایقرانی در استان یكی از موانعی است كه در صورت رفع نشدن می‌تواند به ضرر این رشته ورزشی در استان تمام شود.
حسنعلی‌زاده تأكید كرد: اولویت اصلی هیأت قایقرانی استان استعدادیابی است و نتیجه مثبت این نوع فعالیت در سال93 به‌طور كامل مشاهده شد، به‌طوری كه یك دوره استعدادیابی و تمرینی فصلی توانسته نتایج قابل قبولی از نظر گسترش این رشته داشته باشد.  وی محل‌های تمرین را نیز یكی از مشكلات این رشته ورزشی عنوان كرد و گفت: هزینه‌های رفت و آمد به این مكان‌ها برای بسیاری از ورزشكاران قابل پرداخت نیست. به‌عنوان نمونه محل تمرینی سد امند دور از تبریز است و در این زمینه مساعدت مسئولان استان در تقبل هزینه‌ تردد ورزشكاران به محل تمرین نمی‌تواند خواسته زیادی باشد.




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ن : یعقوب کامرانی
ت : سه شنبه 23 تير 1394


محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.