سنگ بزرگی به نام استان ارسباران!

سنگ بزرگی به نام استان ارسباران!

سنگ بزرگی به نام استان ارسباران!
 

یعقوب کامرانی : نماینده مردم اهروهریس وخواجه در ادعایی عجیب مدعی شده است که استان شدن ارسباران راپیگیری می کند! ادعای عجیبی که در ظاهر می تواند مایه ی افتخار و خرسندی دوستداران منطقه قره داغ باشد .

اما چنین نگاه عوامانه به پدیده های سیاسی و وتقسیمات کشوری نه تنها نمی تواند به این سادگی عملیاتی شود بلکه می تواند مایه تشتت و تشویش اذهان و ایجاد برخی مطالبات غیر حقیقی و توقعات نسنجیده گردد. و چه کسی است نداند که چنین حرف های بی پایه ای تا چه اندازه می تواند منافع  منطقه قره داغ  را در این شرایط خاص این منطقهرمورد خدشه قرار دهد.
1)    طرح استان شدن ارسباران به دلیل مشکلات گسترده ی این منطقه مدت هاست که توسط عده ای درمنطقه مطرح می شود درحالی که در دستور کار دولت، مجلس و کلا مسئولان رده بالای نظام و جمهوری اسلامی نیست و هرگز در اولویت برنامه های میان مدت قرار ندارد. استان ما هم اکنون با مسائل مهم و پیچیده تری روبروست که مصالح جامعه درتمام ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آن در حال حاضر ایجاب می کند تا به جای سرمایه گذاری بر روی چنین طرح های غیر اجرایی و پر طمطراق به مسایل مهمتری پرداخت. چند سال پیش که برای اولین بار طرح استان شدن مراغه مطرح شد این طرح به دلایل مختلف از سوی کارشناسان سیاسی و اقتصادی پیگیری شد ودر مقاسیه باارسباران دارای مزیتهای می باشد عملی نشد . چرا که به دلیل مترتب بودن هزینه های سنگین مالی و اجتماعی وسیاسی وفرهنگی بر آن طرحی شعاری و عقیم  اعلام گردید.
2) طرح استان شدن منطقه ارسباران عملا امکان پذیر نمی باشد .مگر آنکه هدف از طرح چنین مباحث شیرین و حیرت انگیزی! جوسازی های تبلیغاتی باشد.
3)    هم اکنون به لحاظ همه ی مشکلات و موانع و هزینه های سنگین مالی و معنوی در کشور طرح استانی شدن منطقه  اجرایی نمی شود.
4) با انتشار این خبر در برخی سایتهای خبری و خبرگزاری ها برخی از مردم و چه بسا دوستداران این نماینده ی محترم در پوست خود نگنجیده و آن را عامل ترقی و پیشرفت منطقه ارسباران دانستند. غافل از اینکه هرگز نباید به چنین طرح عظیمی که جزو برنامه های استراتژیک و راهبردی نظام  به شمار می آید چنین ساده و عوامانه نگریست.
 ای کاش به جای طرح چنین مباحث ناممکن و بعیدی که جز تشویش فکر و ذهن مردم ثمر دیگری ندارد به مشکلات اساسی تر پرداخته شود.

5)اگر قرار باشد کسی شرافتش را بفروشد هیچ نهادی نمی تواند مانعش باشد باید فرهنگ سازی شود که این امر هم زمان بر خواهد بود صبر ایوب و عمر نوح می خواهد تا این فقر حاکم است باید توسعه و ارتقای شهرستان را بی خیال شد تا وقتی که عکس روتوش شده ملاک انتخاب است باید فکر استان شدن را به گور برد تا وقتی حیثیت انسانها به پشیزی فروخته می شود همچنان فقر بیداد خواهد کرد
آذربایجان در حال حاضر با مشکلات ریز و درشت بسیاری دست و پنجه نرم می کند که تدبیر و هماهنگی و پشتکار و پیگیری نمایندگان و مسئولان و مردم را طلب می کند .
مشکلات و مسائلی نظیر: بی کاری جوانان منطقه، مسکن زلزله زدگان آذربایجان، وضعیت مراکز درمانی و بهداشتی، مشکلات کشاورزان ودامداران، جاده ها غیر ایمن و غیر استاندارد، و ده ها مشکل دیگر ...!
راستی این ضرب المثل را هم فراموش نکنید که : سنگ بزرگ علامت نزدن است!

مطلب مربوطمی شود به مورخه بهمن 91



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ن : یعقوب کامرانی
ت : چهار شنبه 8 خرداد 1392


محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.