
پورجمشیدیان در ادامه تصریح کرد: مقاومت، ایثار و اقتدار رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس به دشمنان اسلام نشان داد ملت ایران در هیچ موضعی از ارزشهای ملی و انقلابی خود عقبنشینی نمیکند. وی گفت: حماسههای دفاع مقدس آینهای روشن برای اصلاح دشمنان ایران و چراغ روشنگر افتخار و هدایت فرزندان و نسلهای آینده این مملکت به ثبت رسیده است.
فرمانده سپاه عاشورا افزود: بیشک خوداتکایی، خودباوری، بالندگی علمی و پژوهشی هستهای، عمران و آبادانی کشور توسط جوانان این مرز و بوم از برکات ایثار رزمندگان دیروز این کشور اسلامی است.
وی گفت: دفاع مقدس نماد ایثار و آزادیخواهی ملت مسلمان ایران است، دفاع مقدس یادآور جانفشانیها، از خودگذشتگی و اخلاص رزمندگان اسلام است، از این رو ضروری است تا با برنامهریزی به ترویج فرهنگ ناب دفاع مقدس بپردازیم.
پورجمشیدیان تصریح کرد: یک جامعه زمانی دچار بحران میشود که ارزشها، هویت و اصالت خود را از دست بدهد، هرچه بر اصل وحدت و فرهنگ غنی خود اتکا داشته باشیم بیشک سرفرازتر خواهیم بود.
زندگینامه
غلامحسین افشردی (حسن باقری) روز 25 اسفند ماه سال 1334 در یکی از محلههای قدیمی تهران ــ میدان خراسان ــ به دنیا آمد. آن روز مصادف با سوم شعبان بود به همین خاطر نام او را غلامحسین گذاشتند، او در دوسالگی به همراه پدر و مادرش مسافر کربلا شد.
دبستان را در مدرسه مترجم الدوله گذراند. از سال سوم متوسطه در دبیرستان مروی فعالیتهای اجتماعی و علمی خود را آغاز کرد. او به گفت و شنودهای علمی و تحقیقات دینی و فراگیری قرآن و حدیث همچنین درس عربی علاقه نشان میداد.
در سال 1354 و همزمان با به پایان رساندن دوره متوسطه، رشته دامپروری دانشگاه ارومیه را برای ادامه تحصیل انتخاب کرد. این موقعیت تازه شکل دیگری به فعالیتهای او داد به طوریکه در کلاس و مسجد دانشگاه برای دانشجویان صحبت میکرد.
همین رویه شهید باقری و حتی درگیر شدنش با گارد دانشگاه و پاسخهای مستدل و محکم به بعضی از استادانی که مفاهیم دینی را نادیده میگرفتند، باعث شد پس از یک سال و نیم تحصیل او را از دانشگاه اخراج کنند.
غلامحسین افشردی در اسفند ماه 1356 به خدمت سربازی اعزام شد. در این محیط نظامی نیز دست روی دست نگذاشت و رابطه عاطفی و ارشادی با سربازان و درجهداران برقرار کرد.
همزمان با آغاز زمزمههای انقلاب، پادگان را ترک کرد و به امواج خروشان ملت ایران پیوست، در درگیریهای خیابانی و تظاهرات فعال بود و در روزهای پایانی سقوط سلطنت پهلوی دوم در تسخیر پادگانها شجاعتهای زیادی از خود نشان داد.
وی پس از پیروزی انقلاب به اعضای تحریریه روزنامه جمهوری اسلامی پیوست و همزمان موفق شد در رشته حقوق قضایی به دانشگاه تهران راه یابد.
جنگ عراق با ایران صفحههای تازهای در زندگی سراسر پرتلاش او گشود. استعداد فوقالعاده در تدبیرهای نظامی و سازماندهی نیروهای رزم سپاه همچنین به وجود آوردن واحد اطلاعات و عملیات کارآمد در بدنه سپاه خیلی زود از او چهره متفکر و درخشان در عرصه طراحیهای نظامی و عملیات ساخت.
غلامحسین افشردی ( حسن باقری ) روز شنبه 9/11/61 هنگام شناسایی مواضع عراق با انفجار خمپارهای به شهادت رسید.
از این سردار نامی دختری به نام « نرگس » به یادگار مانده است.
وصیتنامه سردار شهید غلامحسین افشردی(حسن باقری)
‹‹ ..... فعلاً انقلاب ما همچون تیر زهرآگینی برای تمام مستکبران درآمده است و یاوری برای همه مستضعفان جهان.
... ما با هیچ دولت و کشوری شوخی نداریم و با تمام مستکبران جهان سرجنگ داریم و در رابطه با این هدف ، جنگ با صدام یزید فقط مقدمه است ...
... در این موقعیت زمانی و مکانی، جنگ ما جنگ کفر است و هر لحظه مسامحه و غفلت، خیانت به پیامبر اکرم (ص) و امام زمان (عج)، و پشت پا زدن به خون شهداست. ملت ما باید خودش را آماده هر گونه فداکاری بکند ...
‹‹ ... در چنین میدان وسیع و این هدف رفیع انسانی و الهی جان دادن و مال دادن و فداکاری امری بسیار ساده و پیش پا افتاده است و خدا کند که ما توفیق شهادت متعالی در راه اسلام را با خلوص نیت پیدا کنیم ...
... در مورد درآمدها چیزی به آن صورت ندارم و همین بضاعت مزجاته را هم خمسش را دادهام و بقیه را هم در راه کمک رساندن به جنگجویان و سربازان اسلام با سپاه کفر خرج کنند ...››
درود بر رهبر کبیر انقلاب اسلامی ، امام خمینی . اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان (عج) غلامحسین افشردی ساعت 12 شب.
نظرات شما عزیزان: