تراکتور؛ چشم انتظار پیروزی استقلال در جام حذفی

تراکتور؛ چشم انتظار پیروزی استقلال در جام حذفی

عملکرد متوسط و رده چهارم
تراکتورسازی در این فصل یک شروع نا‌امید کننده را برای خود رقم زد. به طوریکه تغییرات عمده در اسکلت تیم، آغاز دیرهنگام تعطیلات، حضور کم هواداران در ورزشگاه به دلیل حوادث نا‌امید کننده سال گذشته و حاشیه‌های بدون وقفه و ویران کننده باعث شد تا این تیم نتواند آغاز مناسبی در هفته‌های ابتدایی و میانی نیم فصل اول داشته باشد.
همین موضوع تراکتور را به یکی از تیم‌های میانه جدولی تبدیل کرد. به طوریکه برای اولین بار در هفته‌های متوالی گسترش فولاد توانست در جدول رده بندی بالا‌تر از تراکتورسازی قرار بگیرد.
در ادامه و اواخر نیم فصل اول این تیم روند صعودی به خود گرفت، اما حاشیه‌ها نگذاشت که تونی اولیویرا به کار خود ادامه دهد و در ‌‌نهایت نیز سکان هدایت تراکتور به امیر قلعه نوعی سپرده شد. قلعه نویی با آوردن بازیکنان جدید و تقویت تیم توانست تراکتور را دوباره به جمع بالا نشینان برگرداند، اما خستگی ناشی از بازی‌های فشرده حذفی، لیگ بر‌تر و لیگ قهرمانان آسیا نگذاشتند تا این تیم به رده‌ای بهتر از چهارمی دست ‌پیدا کند.
تراکتورسازی اگرچه در نیم فصل دوم بازی‌های قابل قبولی در لیگ بر‌تر ارائه کرد اما در کل آمار این تیم نشان دهنده وضعیت متوسط این باشگاه پرطرفدار در فصل فوتبالی ۹۴ – ۹۵ بوده است. برای نمونه تراکتورسازی در این فصل ۱۳ برد، ۱۲ مساوی و ۵ باخت داشت که در در تعداد تساوی‌ها این تیم می‌تواند یک رکورد برای خود به ثبت برساند. ۴۳ گل زده و ۲۷ گل خورده نیز اگرچه چنمدان نامناسب به نظر نمی‌رسد اما نسبت به سال‌های گذشته افت محسوسی را می‌تواند در این تیم احساس کرد.

 نقاط ضعف و قوت تراکتور ۹۴
تراکتورسازی در حالی در سال ۹۴ بسته شد که بسیاری از بازیکنان با ارزش خود را از دست داد. بر همین اساس بسیاری از نقاط قوت این تیم به نقاط ضعف تراکتور بدل شد.
تراکتورسازی که سال‌های متوالی در نبرد آقای گلی حضور داشت و ۲ سال پیاپی نیز این عنوان را کسب کرده بود در سال ۹۴ نتوانست در گلزنی موفقیت لازم را کسب کند و هر ۲ مهاجم این تیم در انتهای نیم فصل اول با تعداد انگشت شمار گل زده مجبور به ترک این تیم شدند.
 البته نباید فراموش کرد که برخی از نقاط ضعف تراکتور نیز در این فصل به نقطه وقت تبدیل شد. تراکتوری که در فصل گذشته فقط توانسته بود چند گل انگشت شمار از روی ضربات کرنر یا ایستگاهی به ثمر برساند در این فصل بیشتر گل‌های خود را به این طریق به ثمر رساند. همچنین کارهای ترکیبی و تنوع تاکتیکی نیز حرف اول را در تراکتور ۹۴ می‌زد. علاوه بر این خط دفاع و دروازه نامطمئن تراکتور در سال گذشته که دلیل اصلی از دست رفتن قهرمانی نیز به شمار می‌رود، در این فصل به یکی از خطوط محکم لیگ بر‌تر تبدیل شد.
همچنین گلزنی بیشتر بازیکنان این تیم نیز نشان داد که امسال تراکتورسازی برخلاف سال گذشته به فرد متکی نیست و تمام بازیکنان این تیم توان گلزنی داشتند. طوری‌که عنوان بهترین گلزن تراکتور نیز به محمد ایرانپوریان به عنوان دفاع راست تراکتور با ۵ گل زده رسیده است. سایر مدافعان این تیم نیز حداقل یک یا ۲ گل در طول لیگ به ثمر رسانده‌اند.
 
کورسوی امید در فینال جام حذفی
اگرچه کار تراکتورسازی در لیگ بر‌تر به نوعی به پایان رسیده است و دیگر نمی‌توان امیدی به بهبود جایگاه این تیم داشت اما آسیایی شدن تراکتورسازان به عنوان هدف اصلی این تیم هنوز هم به طور کلی از دست نرفته است و این هواداران این تیم نگاه‌های خود را به فینال جام حذفی دوخته‌اند.
 این فینال که ۱۰ خرداد بین ۲ تیم استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان انجام می‌شود، آسیایی شدن تراکتور را مشخص خواهد کرد. استقلال تهران در وضعیت کنونی جدول موفق به کسب سهمیه پلی آف آسیایی شده است اما در صورت قهرمانی در فینال جام حذفی می‌تواند سهمیه کامل گرفته و به این ترتیب تیم چهارم یعنی تراکتورسازی سهمیه پلی آفی را دریافت کند.
 امید مسئولان باشگاه و هواداران در این بازی زمانی بیشتر می‌شود که استقلال که قهرمانی لیگ را از دست داده است، با استراحت کامل و با انگیزه و آمادگی بالا پای در میدان خواهد گذاشت اما ذوب‌آهن علی رغم این‌که انگیزه زیادی دارد، اما با خستگی ناشی از بازی‌های آسیایی به این رقابت خواهد رسید.

  • گلزنی بیشتر بازیکنان این تیم نیز نشان داد که امسال تراکتورسازی برخلاف سال گذشته به فرد متکی نیست و تمام بازیکنان این تیم توان گلزنی داشتند. طوری‌که عنوان بهترین گلزن تراکتور نیز به محمد ایرانپوریان به عنوان دفاع راست تراکتور با ۵ گل زده رسیده استhttp://ostani.hamshahrilinks.org/Ostan/Iran/AzarbayjanSharghi/Contents/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%9B-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B0%D9%81%DB%8C

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ن : یعقوب کامرانی
ت : شنبه 1 خرداد 1395


محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.